Popijd5ytqind5yycr4p

Enduroskolan - Start till Mål

Här är kursen för dig som vill öka din fart och kunskap inom sporten Enduro. En av dina coacher blir ingen mindre än Joakim Ljunggren.

   Se Trailer   Påbörja Kursen

Kör du Enduro? Då har du hamnat rätt.

I vår kurs Start till Mål hittar du allt behöver veta för att förbättra dina resultat.

Kolla in vad som väntar

Kursen är fullmatat med information till dig som vill ta din Endurosatsning till nästa nivå


Enduroträning Online - Från Start till Mål

VAD ÄR INKLUDERAT I KURSEN?

80+ Avsnitt med Fullmatade Video Instruktioner

Vare sig du är helt nybörjare eller har kommit en bit i din Endurosatsning så finns det information förberett till dig så du kan öka din fart i skogen och vi kan garantera dig en förbättring i resultatlistorna om du tar till dig träningen, övningarna och informationen vi samlat. ÖVer 10 timmar videomaterial väntar på dig! Varmt välkommen.

Privat Community Support

Du får tillgång till den privata Facebookgruppen där likasinnade finns och delar med sig av sina tips och träningar. Vi ger även feedback på videos och övningar som medlemmarna delar med sig av. Här gör vi även gemensamma träningar, övningar och utmaningar. Väldigt uppskattat.

Nerladdningsbart Material

Ladda ner tabeller för fjädring, träningsscheman och checklistor.

Rabatter Från Leverantörer

Mellan 15-20% Rabatt från våra samarbetspartners; USWE, Airmousse, Fairing och många fler. Även bra priser på fjädringsservice från våra samarbetspartners inom detta.

Livstids Medlemskap

Direkt tillgång till allt material och även kommande uppdateringar livet ut. Allt för att du ska få ut max av din åkning.


Börja Kursen Nu!"Den här onlineskolan är det bästa jag gjort hittills när det gäller Enduro. Jag är nybörjare och har gått andra Endurokurser, men för halva priset kan jag nu lära mig allt och lite till i teorin och sen ut och öva i lugn och ro i spåret. Jag och några polare har anmält oss till GGN i år så det är hårdträning just nu och det är extra kul när man får ett tips av er, applicerar det i spåret och sedan får en "wow"-känsla för att det går så mycket bättre. Kommer att nöta dessa videos i timtal :) Kör hårt!"

- Andreas Karlsson

 

Enduro - Så mycket mer än bara racing

Vi garanterar dig resultatförbättringar efter att du kört igenom denna kurs och tränat på dem övningar vi satt ihop till dig. Allt är skapat utifrån egen erfarenhet, hårt jobb och med noggrann eftertanke. Vi vågar också påstå att vi kan få dig att utvecklas utanför spåren genom framgång i denna unika sport.

En gemensam nämnare hos många duktiga enduroförare är egenskapen att aldrig ge upp, trots alla motgångar så fortsätter man hela vägen till mål. Vi tror på att om man kan pressa sig själv till sin yttersta gräns och upptäcka att man klarar av att fortsätta så stärker det dig som förare i många avseenden. Vi tror även att Endurosporten påverkar oss som människor även utanför spåren. Tävlandet tar oss till nuet, när vi tävlar så existerar inget annat än just tävlingen.
Din Instruktör


Joakim Ljunggren
Joakim Ljunggren

9 SM Guld & 9 Kåsasegrar.

Joakim är en av de främsta förarna genom tiderna i sporten Enduro, få har så bred framgång inom sportens olika grenar. Att höra Joakim dela med sig av sina erfarenheter på detta sätt är någonting helt nytt och unikt. Vi får vara med och höra resultatet av 10 000 tals timmar träning, tävling och testing. Få förare har lyckats hålla sig på denna extrema nivå under så långt tid, och det bygger dels på den unika kunskap som Joakim har när det kommer till att åka motorcykel men också på en enorm vilja av att hela tiden nå toppen och aldrig nöja sig med annat en plats högst upp på pallen.


Kursinnehåll


  5. Träning - Olika Underlag
Tillgänglig i dagar
dagar Efter du joinat
  6. Träning - Olika moment
Tillgänglig i dagar
dagar Efter du joinat

"Jag gillar verkligen att det är så mycket filmat material. Joakim är väldigt pedagogisk och bra på att förklara."

- Claes Hjelström

Vanliga Frågor


Vem riktar sig denna kurs till?
Egentligen alla som kör enduro. Denna kurs täcker verkligen alla delar inom Enduro, från att du köper din första hog till att ställa upp och tävla i Novemberkåsan.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter livstids medlemskap? Vi kommer även att utveckla denna kurs konstant. Och när du en gång hoppat på så kommer du få ta del av alla uppdateringar gratis. Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål inom denna fantastiska sport.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill verkligen inte att du ska bli missnöjd, men skulle du trots allt bli det så lovar vi pengarna tillbaka. Vårt mål är att skapa och leverera en kurs som ger dig allt du behöver veta inom Enduro, en sport som kostar en hel del pengar. Vi vill hjälpa dig att göra rätt val så du kan spendera din tid i spåret med ett leende på läpparna.

Börja Kursen Nu!